از سوی دیگر، از مواد رنگی در ساخت کشتی نوح برای جلوگیری پوسیدگی چوب و نفوذ آب استفاده شده بود. ۴۰۰۰۰ سال قبل در دوران انسانهای هموساپینس، نقاشیهای با استفاده از پودرهای اخرا، اکسیدهای هماتیت و مگنتیت در دیوار غارها به تصویر کشیده شده بود. در بخش صنعت، در صنایع ابنیه و ساختمان، راهسازی، پلسازی، صنایع فلزی، کشتیرانی، صنایع نظامی کاربرد دارد. رنگ متشکل از ترکیبات متفاوتی است که بصورت محصول مایع و نیمه تمام در بازار عرضه میگردد، پس از اعمال رنگ بر روی سطوح مورد نظر، کیورینگ نهایی رنگ صورت گرفته و فیلم خشک تشکیل میشود. در دنیای امروز رنگ نقش کلیدی را در بحث زیبایی شناختی دارد. منشاء کاربرد رنگ توسط انسانها، به دوران غارنشینی برمیگردد. رنگ به عنوان پوشش دکوراتیو جهت رنگ کردن دیوارهای داخلی و خارجی ساختمان استفاده میگردد. کاربرد مهم دیگر رنگ در زمینه پوششهای محافظت خوردگی میباشد مانند پوشش دهی فلزات، بتن، نمای ساختمان و غیره جهت کنترل خوردگی در مقابل اسید، باز ، یون کلر، یون سولفات و کلیه عوامل خورنده محیطی.
این اشکال بسته به اندازه طول ، عرض یا ارتفاع ، میتوانند ابعاد مختلفی داشته باشند. شکل یک ذره توسط ترکیب شیمیایی و ساختار بلوری آن تعیین میشود. به طور معمول ما در مورد قطرهای متوسط ذرات اولیه صحبت می کنیم ، مهم نیست که چه شکلی دارند. ذرات اولیه معمولاً کروی نیستند اما اشکال مختلفی دارند: گره ای ، کروی ، منشوری ، استوانه ای. 1000/1 میلی متر) باکتری یا حتی طول موج تابش مادون قرمز اندازه گیری شود. مخلوط کردن با چسب و جدا کردن این سنگدانه ها به ذرات اولیه اصلی ، پراکندگی رنگدانه (در سوسپانسیون کلوئیدی) نامیده میشود. این باعث می شود که آنها به هم بچسبند و آگلومره ایجاد کنند ، تهیه رنگدانه ها به شکل ذرات اولیه عملی نیست زیرا بیشتر شبیه دود است تا یک پودر. اندازه ذرات رنگدانه بر رنگ ، روشنایی ، شفافیت و توزیع ذرات و پایداری پراکندگی آن تأثیر میگذارد.
روز بعد بانداژ را بردارید و پوست را بشویید. برای نتیجه گیری سریعتر روزی 2 بار این کار را تکرار کنید. میتوانید نصف قاشق چایخوری پودر تخم کتان هم اضافه کنید تا خمیر غلیظ تری داشته باشید و سریعتر نتیجه بگیرید. این کار را تا زمان از بین رفتن خال هر شب تکرارکنید. 1 قاشق چایخوری عسل را با 2 – 3 قطره روغن کرچک مخلوط کنید . بسته به اندازه خال ممکن است چند هفته طول بکشد تا خال شما از بین برود یا بیوفتد. از این خمیر روی خال بگذارید و رویش را با چسب زخم بپوشانیدو بگذارید چند ساعت بماند سپس پوست را بشویید. این خمیر را روی پوست نکشید چون ممکن است بعد از افتادن خال باعث ایجاد اسکار شود. 2 – 3 قطره روغن کرچک را با نصف قاشق چایخوری پودر سیر یا خمیر سیر تازه مخلوط کنید و روی خال بمالید و بد از چند ساعت با آب بشویید. نتیجه این درمان را در عرض چند هفته مشاهده خواهید کرد ولی اگر به سیر حساسیت دارید از این روش استفاده نکنید.
آنتی استاتیک: استفاده از این مستربچ باعث جلوگیری از ایجاد الکتریسیته ساکن و جذب گرد و غبار در سطح محصول میشود. این محصول جهت کاهش چسبندگی سطوح فیلم به همدیگر پس از تولید تا زمان مصرف است. آنتی اکسیدانت: پلیمرها به دلایل مختلف تحت تاثیر اکسیداسیون و تخریب قرار سایت تاک فام میگیرند. این محصول باعث لغزندگی بهتر و کاهش چسبیدگی سطح محصول (خصوصا فیلم و ورق) به قطعات فلزی میشود. کمک فرآیند پلیمر: به منظور افزایش قابلیت اکستروژن، مستربچهای کمکفرآیند پلیمری به طور گسترده در صنایع پلاستیک استفاده میشوند. آنتی بلاک: مستربچ آنتی بلاک، در تولید فیلمهای پلیمری کاربرد دارد. همچنین در تولید برخی تجهیزات و لوازم پزشکی مانند سرنگ، اصطکاک بین دو قطعه باعث کندی حرکت آن میشود. برای از بین بردن مشکلاتی از این قبیل، از مستربچ لیزکننده استفاده میشود. پایدارکنندۀ نور UV: استفاده از این محصول باعث جلوگیری از اثرات تخریبی و رنگپریدگی محصولات پلیمری در معرض تابش اشعه ماوراء بنفش میشود. پایه پلیپروپیلن مخصوص سلفون. از این مستربچها جهت پایدارسازی پلیمر در برابر عوامل اکسایش در فرآیند تولید استفاده میشود.
اصلیترین عامل تولید رنگ، رزین میباشد. رزین آلکیدی (رنگهای روغنی): این نوع رزین با عنوان رزین فلزی یا رنگ فلزی شناخته شده و از پر کاربردترین رزینها میباشد. رزین های پایه حلالی طیف وسیعی هستند. رزینهای پوششی: این رزینها شامل اپوکسی، پلی یورتانی، پلی استر و … است و در صنعت کاربرد گستردهای دارد. رنگهای اکریلیکی: یکی از اجزای تشکیل دهنده رنگ این رنگ رزینهای اکریلیک میباشد و میتواند بر پایه حلال آب یا حلالهای آلی باشد. رنگها از نظر ساختار شیمایی در دستهبندی مختلفی موجود میباشند که براساس کیفیت رنگ و نوع رزین بکار رفته در آنها متفاوت میباشند. این ماده براساس ساختار مولکول و منشاء پیداش آن نامگذاری شده است و در اکثر واکنشهای شیمایی که منجر به تشکیل رنگ میشوند نقش دارد. رنگهای پلاستیک: این نوع رنگ براساس رزین پلی ونیل استات (PVA (Poly Vinyl Acetate فرموله میشود و در دسته رنگهای معمولی و ارزان قیمت جای دارند.