این را هم در نظر بگیریم که افراد دارای سواد فناوری برای حفظ حریم خصوصی، گذرواژه های شخصی خود را ایمن تر و قوی تر می کنند. “سواد رسانه ای” به مردم کمک می کند تا اخبار را هضم کنند، اخبار قانونی را از اخبار جعلی تشخیص دهند و به اخبار ها و اصلاعات مرتبط دسترسی داشته باشند. سواد رسانه ای تلویزیون، روزنامه، رادیو، مجلات، کتاب را هم شامل می شود. این نرخ رشد تصاعدی در فناوری به ما نشان میدهد که یادگیری سواد تکنولوژیکی یا همان سواد فناوری در زندگی روزمره ما ضروری است. امروزه روباتهایی مثل روبات جاروبرقی را داریم که به کمک انسان میآید تا در زمان صرفهجویی کند و آسایشِ بیشتر را برای او فراهم کند.
تکنولوژی چیست؟ بررسی مفهوم Technology به زبان ساده
پیشرفت تکنولوژی به دست انسان از مدتها پیش مدام در حال توسعه بوده است. در این متن قصد داریم برخی از جدیدترین تکنولوژیها را برای شما معرفی کنیم. آشنایی با مجله خبری اینتل مگ تکنولوژیهای امروزی نه تنها میتواند ما را با اتفاقاتِ روز همگام کند، بلکه ممکن است تصمیم بگیریم که کسب و کار خود یا سبک زندگی خود را نیز دچار تحول کنیم.
- عصر رنسانس، بسیاری از این نوآوری ها را، از جمله چاپ فشاری (که ارتباط بیشتر علمی را تسهیل کرد)، به همراه آورد و تکنولوژی بیشتر و بیشتر به علم مرتبط شد که این امر موجب آغاز یک چرخه پیشرفت مشترک برای این دو زمینه شد.
- آواتار در مکاتب هندو به معنی تجسدِ مادی خداوند در قالب انسانی است.
- مجله سایر آیا امور زیربنایی یعنی اسپم؟ توجه داشته باشید که منظور از اسپم، هرگونه پیامی است که بدون رضایت دریافت کننده و بدون وجود رابطه میان دریافت کننده و ارسال کننده از طریق سیستمهای پست الکترونیکی و پیام کوتاه برای اشخاص ارسال شود.
- در حقیقت اگر همه متریال ها و سیستم ها ساختار زیر بنایی خود را در مقیاس نانو ارائه دهند در آن هنگام همه ی واکنش ها به شکل بهینه و سریع انجام می گیرد.
- منظور از محصولات بهتر، میتواند محصولاتی باشد که عملکرد بهتر یا هزینهی کمتری داشته باشند و امکان فروش آنها در بازارهای جدید فراهم باشد.
با طی مراحلی که یک فناوری وارداتی طی می کند(انتخاب، کسب، تولید محصول، انطباق با بازار داخلی، اعمال تغییرات جزئی و بهبود کاربری و سرانجام صدور به بازار کشورهای در حال توسعه) و میزان تسلط بر این فناوری، یک کشور می تواند ادعای بومی شدن آن فناوری را داشته باشد. شدت تلاشهای بومی و فرایند یادگیری تکنولوژیک در سرعت بخشیدن به روند تسلط و احاطه یافتن بر فناوری وارداتی و بومی نمودن آن نقش دارند. تجارب کشورهای در حال توسعه بیانگر آن است که یادگیری تکنولوژیک عموماً از تکنولوژی های بالغ و جا افتاده شروع می شود. مراحل تاریخی یادگیری تکنولوژیک در کشورهایی که با تأخیر صنعتی مواجه می شوند، از سه مرحله مهندسی، توسعه و تحقیق می گذرد. این روال برعکس روال کشورهای صاحب فناوری است که به صورت تحقیق، توسعه و مهندسی می باشد.
تکنولوژی مثل هر پدیدار دیگری، همواره از اوصافی ناشناخته و از وجوهی بیشمار برخوردار است. بنابراین، ما به سهولت نمیتوانیم بگوییم که میدانیم تکنولوژی چیست. پدیدار تکنولوژی، به منزلۀ یک پدیدار و غنای سرشار آن، ما را با یک رویدادهگی مواجه میسازد. تکنولوژی به طور مناسب به عنوان هر گونه کاربرد علم برای انجام کاری تعریف شده است. علم مورد استفاده می تواند بسیار جدید یا از نوع مقبول همه باشد و کارکرد مورد نظر می توان بسیار در معرض توجه قرار بگیرد یا خیلی معمولی تر باشد. اما همه این حالت ها تکنولوژی به شمار می روند و بهره برداری از آن مبنای همه برتری ها در رقابت است.
علم و تکنولوژی
زیرا تکنولوژی نباید در همان حالت ابتدایی که ابداع شده است، باقی بماند و برای اینکه افراد بتوانند چیزهای به روزتر و بهتری را در زندگی فرا بگیرند باید شروع به خلق تکنولوژی جدید بکنند که این بستگی به تلاش و هوش و ذکاوت افراد دارد. از سوی دیگر، “سواد فناوری” با بهره برداری حداکثری از تکنولوژی سروکار دارد. در ادامه می توانید فیلم تهیه شده درباره تعریف مفهوم تکنولوژی را مشاهده کنید. از این رو مقوله فناوری ممکن است عجیب جلوه کند اما در واقع اینگونه نیست حتی در واقع میتوان گفت عامل تبدیل منابع طبیعی سرمایه و نیروی انسانی به کالا و خدمات است.